Wie zijn wij? Maak kennis met ons team

De oprichters in beeld

“In 2015 ontmoetten wij elkaar en hadden meteen het idee dat we elkaar konden aanvullen. Edward had met een klein team software ontwikkeld om complexe projecten te managen. Antoinette had inmiddels een adviesbureau opgezet en merkte dat haar opdrachtgevers behoefte hadden aan een effectieve digitale werkwijze om hun strategie uit te voeren en te monitoren.

We besloten samen verder te gaan en breidden in de afgelopen jaren verder uit, met een ontzettend leuk en talentvol team in Utrecht en ontwikkelaars over de hele wereld. De doorontwikkeling van de software heeft veel prioriteit. Sinds 2016 verkopen we onze softwarelicenties direct aan onze klanten.

In de afgelopen jaren hebben we een hecht team en breder netwerk opgebouwd van mensen die met ons samenwerken. We kunnen daardoor steeds meer opdrachten aan: inmiddels hebben we meer dan 40 klanten in 5 landen. Bedrijven en organisaties overal ter wereld weten ons te vinden, van een Native American tribe in Wisconsin tot een ziekenhuis in Saoedi-Arabië en high-techbedrijven in Azië. Veel nieuwe klanten komen ook binnen via bestaande klanten die ons aanbevelen bij anderen.”

Maak kennis met de partners

""

Antoinette Wieman

Managing partner

Samen bepalen we welke ondersteuning jouw team nodig heeft om het strategische plan effectief uit te voeren. Zo help ik jou en je team om meer grip te krijgen op je doelen en projecten. We maken een einde aan saaie routineklussen!
""

Edward van der Kolk

Managing partner

Iedereen kan gelukkig zijn en gemotiveerd als je weet waar je aan bijdraagt, dat is mijn overtuiging. Ik help organisaties om een strategisch doel helder neer te zetten en samenhang tussen inspanningen en prestaties te laten zien. Samen zetten we een proces neer om de uitvoering daarvan stap voor stap te professionaliseren.
""

Thomas Jans

Accountmanager & OGSM-consultant

Veranderen gaat altijd over mensen. Als gesprekspartner ga ik samen met relaties op zoek naar innovatieve oplossingen om verder te komen. Hierbij heb ik oog voor zowel de menselijke als procesmatige kant.
""

Natalie Stanic

Adviseur

Vanuit mijn achtergrond als econoom help ik organisaties met de verbinding van strategie en uitvoering om effectief resultaten te bereiken.
""

Witold van Ratingen

Communications Consultant

Dankzij mijn filosofieopleiding ben ik een kritische en gestructureerde denker en kan ik complexe zaken helder onder woorden brengen. Daarmee ondersteun ik organisaties bij het uitwerken en uitvoeren van een strategisch plan, het uitwerken van beleidsdocumenten of het schrijven van aanbestedingen.
""

Marjolein Hooch-Antink

Strategisch Adviseur

Ik ben organisatiedeskundige en heb jarenlang ervaring met het begeleiden van teams en organisaties. Ik ben daarbij bijzonder geïnteresseerd in veranderprocessen en het effectief inrichten van belevingsgericht werken.
""

Caterina Maluenda

OGSM Coach

Ik help onze Spaanstalige klanten en partners graag om OGSM beter te begrijpen en onze software in te zetten om processen te verbeteren.
""

Winnie Meijer

Management consultant

Samen brengen we het vraagstuk in kaart om vervolgens te kijken welke oplossing bij jullie past. Plezierig en no-nonsense, daar kun je bij mij op rekenen.

Karina Camacho

Designer

Voor mensen die meer beeldend denken helpt het vaak om een strategisch plan wat meer kleur en emotie te geven. Ik help organisaties hun strategische plan aantrekkelijk te visualiseren.
""

Paula Mali

Business Support

Met mijn huidige studie ‘Communication and Media’ aan Erasmus, ben ik veel bezig met taal en marketing. Daarom vind ik het leuk om met mijn creativiteit en (schrijf)vaardigheden een steentje bij te kunnen dragen aan de website van OGSM Software.

Kom jij ons team versterken?

Kijk dan op

Een team van developers

Een wereldwijd team van software-ontwikkelaars waarborgt 24/7 de continuïteit en stabiliteit van onze software.

""

Bel me terug

Heb je een vraag of suggestie en wil je daarover iemand spreken? Maak dan gebruik van ons eenvoudige Bel-me-terug-formulier.
Stuur ons je gegevens toe en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bel me terug

Heb je een vraag of suggestie en wil je daarover iemand spreken? Vul dan je gegevens in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Velden met een (°) zijn verplicht.

Bel me terug over de Training Strategy Execution Coach

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Velden met een (°) zijn verplicht.

Bel me terug over de training OGSM voor beginners

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Velden met een (°) zijn verplicht.